Jag är dålig på att skriva här märker jag...

Aj aj aj, bättring får ske!! Står nu och lagar mat till ett stycke prinsessa! Hon sover för tillfället, snorig är hon stackarn! Hoppas hon blir lite piggare nu när jag gjort världens godaste flygande jacob, mmmmm!! Skall posta alla dessa traderapaket jag sålt i dagarna också, oj oj oj. 3400kr fick man ihop. Inte illa pinkat alls :) Testa det ni där ute som behöver lite extrapengar. Det är inte alls speciellt svårt och väldigt lättförtjänta pengar! Bra för miljön med ju med lite "återvinning". Förövrigt har vi köpt ny soffa till hemmet vårt. Blev helt okej faktiskt! Näpp over and out!

jag lever idag...

http://www.youtube.com/watch?v=mCQjx_JrG9k

ny målvikt...

Har dealat med mig själv. Kanske är 52kg lite väl lite... vad sägs om 54kg eller 53kg?

Har ju dock lite former att ta hänsyn till... sen får man jobba på fastheten istället för kilona.

kramiss

Åhhh vilken jävlig dag de var igår!

Jag gick och la mig kl 19.10. Full med huvudvärk! Jag mådde sååå dåligt!!! Tur att jag fick Filippa med mig. Hon brukar vara vaken till rättså sent. Mathias var inte hemma.... aja... vaknade kl fyra i natt och kännde mig bättre.

Ang inlägget igår, frossandet! Tycker jag kan se mig urskilja ett mönster. Såhär har jag gjort tidigare och då vid samma tillfälle!! Kanon, då har man något att "ta på" liksom. Usch det är hemskt men suget blir så oftantligt stort att det inte går att stå emot. Idag är det nya tag! En förrändring tar inte en dag eller skall inte vara tillfällig. Jag ska lära mig att leva och äta på ett annat vis än mitt tidigare inlärda!! Det kommer att ta tid!!

Johanna, sorry jag inte ringde.. men du förstår säkert varför!!

kramar

bekännelse...

Har frossat igen.... varför?? 1a dagen på mensveckan kan de va därför??? Nu hatar jag mig själv igen.. huha...varför gör jag detta?? Ångesten är liksom total.

Frossa betyder kastat i mig godis och chips i panikfart. Inte njutit eller avverkat måttlig mängd utan totalt tappat all kontroll.

sucka..

Dagens vägning!!

Trumvirvel..........

Vågen visar -0.7kg, grattis till mig! :)

Det betyder 1.7kg totalt på två veckor.

Startvikt 57.5kg
Dagens vikt 55.8kg

Nu väntar jobbet... kram på er

flitig och vacker

Jag är en flitig dam. Jag fixar det mesta och ger mig katten på att det skall gå. Har ofta många bollar i luften. Det är något inbyggt! Jobbar och pluggar, tar hand om barn, planerar för kommande företag. Sköter hem och hus, sköter ekonomin, umgås och drömmer mig bort om vad som kommande skall. Våra planer... Vårt kommande köp, kommande resa, kommande soffa, kommande renovering, kommande familj, ngn gång. Jag tänker mycket och ofta, jag är liksom en tänkare, på gott och ont!! Men jag gillar det. :)

NU ska den flitiga och vackra damen runda av och ta på sig nattstassen. Sitter nämligen på jobbet och tänkte slänga mig i säng om en liten stund.

kram på er

Något att erkänna....

Jag har något att erkänna, jag känner mig jättedum, hemsk och svag!

Jag kan inte vara utan SOCKER, det går inte. Varje dag pressas det in, ja sporadiskt under hela dagen.
Precis som en rökare gör. Ja precis på samma sätt. Jag unnar mig 5 minuter och vad som händer under dom minuterna vill jag hellst inte behöva skriva. (äter godis) mmmm... njuter som om jag tog ngt uppåt.
Efter detta intag är jag såå höööööööööööög men sen efter en stund får jag ångest!! Vad har jag gjort!!! fy fy fy!!!!
Sen fortsätter detta under hela dagen.

Jag viktväktar som sagt. Men det sjuka är att jag sparar, alternativt hoppar över ett mumisigt mål mat för
att kunna äta godis. Så ska man väl för sjutton gubbar inte göra!!!!!!!!!

Basta!!

Skäll på mig gott folk, Skäll!!

Jag har en vän....

Jag har en vän. Jag värderar henne högt! Hon är otroligt intelligent och väldigt ödmjuk. Hon är vacker som en dag!

Hon är bäst!

Kramar till dig Johanna

vägningsdags!

Min vägning sker på måndagar och idag är det som bekant måååndag!!! :)

Vågen visar 56.5kg alltså -1kg sen starten förra veckan!

Grattis till duktiga mig!

4.5kg kvar!

Nu kör vi vidare.

kram

En alldeles underbar dag.

Går snart av nattpasset. Lyssnar på världens mest schyssta låt på p3, nice!
Känner min positivitet flöda idag :) Jag är lycklig, jag är kär!

kramar på er allihopa

Glad ända inifrån själen

Känslan av att inte duga riktigt. Säga fel saker. Skratta på fel ställen eller inte tas på allvar. Känslan av att inte vara så betydelsefull mot världen som man önskar. Känslan av att bara göra fel. Usch, detta kan terra en till döds. Fruktansvärt när dom tankarna tar över. Man präglas oftast när man är liten. Jag har präglats av en förebild som inte var den bästa. Det vet jag. Men att vända något som är inpräntat är svårt. Dock inte omöjligt!!!

När jag tittar mig i speglen, drömmer jag om en porslinshy, utan linjer under ögonen. Dom har jag fått av hutlöst solande. DÅ menar jag HUTLÖST! Jag är vit, blek i mig själv. Kommer aldrig bli pepparkaksbrun som många andra. När jag var ung kunde jag inte acceptera det utan låg på stranden varje dag utan solskydd. och brännde mig, ja de gjorde jag också varje dag! Sen gick det över till solarium. Där brände jag mig också. Helt betuttad i denna knäppa grej med att bli brun.  Detta lider jag sjukt mycket av. Varför inte ta lärdom av det jag gjort, göra det bästa av situationen. Älska mig själv, blek men fortfarande vacker fast jag har linjer under ögonen.

Jag hatar min kropp, vill att den ska se ut som Marie plosjös. Jag har hängrumpa och häng lår och hängtuttar ja och så vidare. Konstigt nog gör man inget åt det utan tycker mest synd om sig själv. Ja det finns ju träning. Sen kanske man borde inse att efter barnafödande och dåligt med motion kanske saken inte är sååå konstig?
Men varför inte vara nöjd?? Jag är inte överviktig, jag har inte ont i kroppen. Varför inte bara låta mig själv älska mig själv? Älska min kropp? Älska mitt jag? Jag är ju den jag är, och jag är unik!

Det finns massor med saker jag kan ta upp. Tänkandet är den värsta boven i mitt liv. Kankse i erat också?
Om man älskar sig själv kommer troligtvis andra också göra det. Kanske dags att jobba lite på sina tankar!

Jag tänker sträva efter lyckan, där inget skall ta ner en till de djupa dalarna. Jag tror faktiskt det går. Det är endast tanketränig som gäller!!! Lite positivitet tack! :):):)

jag vill leva idag...

Nynnar lalalala...skit bra låt vaknade jag till på jobbet, Måste klura vilken som gjort den.

Hoppas vädret blir kanoners idag, tycker vi förtjänar det :)

Snart slutar jag jobba, wiihooooooooooooo!!

kramen

summa summarum ang dessa dagar.

Testat löpbandet, kanoners!! Blev scchhwwiiittt!!!!!!!! Fikat med Malin på house of bagels. Ringt diverse ärenden.. Test-suttit soffan igen som vi beställt, kommit fram till att nackkudde skall införskaffas i skinn.  kämpar på med viktandet. Ser bra ut på vågen!! Vad hittar ni folket på därute??

Ikväll är det jobb som gäller. Bara att ta tjuren vid hornen :)

hm...hellskottan heller att allting är rosa idag.

haft migrän som börjat avta...eller så var det bara en helvetes huvudvärk. Dålig har jag varit iallafall.

rosa

Idag är allting rosa, härligt!!

känns "litta" bättre nuu!

Har varit och köpt löpband, ett riktigt fint löpband som jag skall motionera på. Nice!
Står och tar plats i vårt vardagsrum. Har även köpt jättefina skor av Veronica till ett jättefint pris (sandaler).
Glad är jag! Tur man har vänner som jobbar i skoaffär, hon har sjuukt mycket skor! Tror hon hade två eller tre par likadana..haha galningen :)

Man kan inte alltid må bra, det vet jag. Men när jag väl mår dåligt sjunker jag längre än många andra. Uscha, hatar det. Men det betyder ju dock att det finns lite känslor i lilla kroppen. Tack och lov för det.

Ang viktandet, fy fan va bra det går. (peppar peppar). Skall nog skriva in mig i morgon så jag kan få en bok jag är ute efter. Den är liksom med i startkittet. Mailade huvudkontoret och frågade om jag fick gå med, med min längd och vikt. Det gick bra enligt dom så det tänker jag göra. skall dock endast gå på det första.. sen behöver jag inte dom mer :)

Idag är jag ledsen,förvirrad. Min värld är skit.

Mår så jäkla dåligt idag. Vet inte vilka beslut jag ska ta.

Fan!

Kärleken till ett barn

Varje dag ställer jag mig frågan hur jag kunde ha sån tur att få uppleva detta underbara mirakel. Jag är mamma, det största och mest känslofyllda tillstånd i denna värld. Ett sådant ansvar, som vilar i ens händer. Tänk att just jag fått gåvan att älska villkorslöst, finns inget i världen som kan krossa min kärlek till mitt barn.

Jag älskar

startvikt!

Startvikt: 57.5kg

Målvikt: 52.0kg

Vägningsdag: Måndagar

För övrigt, får inte på mig mina jeans... nice! NOT!!

glömde ju tacka..

Patrik, tack för din trevliga fest i lördags och för fikan idag. Dina föräldrar är guld! Hoppas du gillade din 25års dag lika mkt som jag gjorde.  Och antagligen så läser du inte här... neeej och kommer förmodligen aldrig o göra. men men...
haha :)

Jobbedag!

Skuttade in en dag tidigare på jobbet än planerat. Anledning, sjukdom! Känns helt okej. Krafterna är påfyllda. Gött!

I morgon börjar jag och Carro http://carroliinis.blogg.se/  viktväkta!! Ska bli skojj. Vi får sporra varandra!! By the way Carro, jag har kommit över några listor du skall få av mig. Det är ett par pointslistor som är kanoners att ha om man inte vill slå allt i böckerna, kan va bökigt i bland och allt står inte med i böckerna. Typ frukt och grönt, potatis, småkakor mm. dvs inte någon spec sort utan generellt. I böckerna står ju allt efter fabrikat.

mm..annars då. Känns som mannen har PMS varannan dag, vet inte vad det är med honom. Han vill väll skiljas eller nåt. Hrrrmppff! Och vi är då inte ens gifta.....

hetingar


stressande

Jag undrar följande: Varför i helvete måste man svara i mobil när man sitter och äter. Gagga på där med mat i munnen och diverse sällskap får sitta snällt och lyssna på ja, mm.. nej kanske i morgon, ja visst, kom du över, det fixar jag, bla bla bla. För fan, lite respekt kanske inte hade skadat någon relation i hela världen!?!!

Uselt!

Vad tycker ni? Gillar ni att va gifta med en mobil? Kanske dags att välja när man vill bli nådd och inte!

Ätstörningar AB

Fan jag e sinnes. Jag e så berooooooooooende av sött. Fy fan. Jag hatar det!! Får sån ångest när jag vräkt i mig. Men de sjukaste av allt är att jag typ i stundens hetta tänker "åhh det gör inget om jag bli feeet, bara jag får goooodis" och så trycker jag i mig fullkomligt!!!!!!!

Jag är sjuuukt sjuk!!

sötisen


Åhhh

Nu blev jag sentimental, Jag älskar er min kära familj!!!! Utav en tid med hinder, prövningar och olikheter är vi otroligt
starka ihop!


Älskar!!

poker och myspys

Mathias är på poker... filippa har lagt en korv i pottan (SKIT LYCKLIG E JAG) hur kul e de o tvätta bajstrosor everyday??
Okej, gumman e sjukt duktig. Så liten och har redan lagt blöjan. Men nummer 2, där e de omständigt! Kisseriet går som på räls. Aja, kul läsning va?

Som sagt Mathias är på poker, kul för honom...Hoppas han vinner så jag får shoppa lite ;)

Har haft Sophie på besök, hemkommen från Spanien. Ibland svårt att kontra henne med våra väldigt OLIKA liv. Jag lever familjeliv och hon singel, big singel-life!! Skoj o träffa henne var det iallafall. 

Kan liksom känna ibland att man måste försvara sitt val av familjeliv, helt sjukt ju! Jag har gjort mitt, har gjort allt i min ungdom och fått leka av mig, been there done that!! Hoppas varje människa får uppleva ett liv med en kärleksfull familj och barn! Inget går upp mot det. Släng er i väggen era lördags-supare, i mina ögon är det de mest patetiska. Jag menar, jag har själv gjort det så jag vet.

Länge leve familjen, barnen, kärleken och någon fylla då och då ;)

mannen på soffan...

Igår var vi i Åhus och käkade lite god mat i hamnen, myskänsla var det och så besökte vi Mathias chefs (och väns) hus dom köpt för typ två år sen.  Supernice, men dom skall riva det och bygga nytt. knas! jag åt lax och dillstuvad potatis. Mathias åt oxfilé. Ja han ska alltid va värst :)

Mathias har som vana att stanna uppe mitt i natten o glo på tråkigt poker så när han tänkte krypa ner fanns där ingen plats i vår säng, Jag och filippa hade tagit all yta som fanns att få tag på. Mathias fick glatt ta Filippas rosa täcke med prinsessor på och slänga sig på soffan.. haha. synd om honom va!?

Det va alles.

kram kram


viktväktarna

Skall ta mig till vv idag. om 10 minuter faktiskt. Får dock inte väga in mig för jag är för smal i deras ögon.
Skall köpa lite redskap, böcker mm och viktväkta hemma istället. Körde low carb en period men det
funkade inte så bra för mig så jag överger den teorin. Hatar att känna mig fet. Skall ner ett par kilo och försöka börja jobba på min kropp istället. lite fasthet hade inte skadat...

Idag får vi lunchgäster!!! Trevligt! :)

På återseende!!

xoxo

Företagare?

Ja kanske om vi vågar... :)

Dock hemligt än så länge.

JAG


fatta!!

Nu försöker man ju bara fatta hur allt detta fungerar...

RSS 2.0