lång visit hos Malin, Benjamin och Celina (Pencelina) ;)

Startade dagen med frukost hos Malin och co som sedan även bjöd på lunch! Kom lite innan nio och körde vid två tiden. Lång-date :) Längesen vi sågs! Fick en massa smaskiga recept så i kväll kör vi på kyckling i vitlöks-sås!! TACK Malin!!!!! Åh, dom har verkligen finfint hus med massor utav känsla för smak, man blir nästan lite avis ;)

Nu ska jag börja med middagen till Mathias kommer hem som jag inte träffat på snart en vecka. Han har gottat sig med en Londontripp. Tro mig, jag är inte ett dugg avis!! ;)

Nej men jag vill liksom fika!! :)

Missförstod ni??? Jag vill träffa alla mina fina vänner. Utan er hade jag nog hängt mig själv ;)
Massor med fikor är vad jag behöver, dejter, lekträffar, bara vara Malin träffar. Ja allt det där...

Doktor Emma!

Har precis pratat med Emma. Tack för lugnande besked! Jag målar verkligen FAN på väggen de flesta gånger utan att egentligen behöva det. Stenålders-taktik??!! Nåväl, jag är hemma, tar det lugnt! Ingen press eller stress. Kollar agendan och ändå är den full??!! Ja full med fikor, dejter, kalas mm. Det är ju givetvis bara så skoooooojjjj men oj va mycket jag lyckas knöka in!!!!??!!! Nu skall jag fokusera på mig. "Sjukriven så länge jag behöver det", sen är det kanske en idé att börja jobba hälften av min ordinarie tjänst??!!! Men först är det vila, lugn och "hitta tillbaka till mig själv som gäller."Jag längtar efter mina magiska krafter! :)

9 provrör blod senare...

...sitter jag här och funderar över hur mkt blod dom tog egentligen. En halvliter kan man ju ta utan några besvär! Hoppas på provsvar foooort!!! Nu har det börjar snöa. Snart kommer kaoset. Har fixat färdigt de flesta presenterna till alla småfolken nu som ska ha kalas och dylikt. Snart fyller ju min egen klimp också år, ja jag med :) Jag den 5:e feb och Filippa den 7:e. Det blir ETT kalas i år. Orkar inte hålla på med två stycken med en dags mellanrum!! Barnkalas måste också styras upp!! jaaaa, de va de. Hejjjsvejj! 

Min kropp till kommande beach 2010


svimmat

Sötaste Hanna, svimmar i händerna på mig på stan. Jisses. Inne på H&M, seglar ihop mitt på golvet. Gumman!! Hoppas du mår bra nu!!


Nej jag kommer inte alls att dö!

Jag har varit hos doktor Sundvall och doktor Emma, Sundvall suger och Emma rular! Jag kommer att bli frisk. Jag är säker! Nu är jag sjukis-skriven. Bra där! Var verkligen på tiden. Min chef är underbar. Vilket bemötande!! Jag har fina arbetskamrater som stöttar!! Idag är jag LYCKLIG!! Jag är avslappnad, jag är sugen på livet!!

kommer jag?

Frågan som jag ställer mig varje dag är: kommer jag att dö en förtidig död?? Med mina symptom så, ja det gör jag sannerligen om ingen hittar felet snart och ger mig rätt botemedel. Vad är felet egentligen? På måndag skall en massa prover tas. I morgon skall jag till doktorn igen... Nu har jag varit sjuk i 3 år. Nu räcker det. Kom hit med en diagnos för fan och ge mig rätt medicin/behandling och låt mig få leva!!! Allt sätts åt sidan för mitt välbefinnandes skull! Jag är så trött på detta!

Lyser med min frånvaro.

Men vad gör väl det. Det händer mycket omkring mig. Både gott och ont men mest gott. En kontakt kommer kanske att stärkas för livet igen... Vi planerar skaffa ny bil. Jag vill ha Audi, Mathias vill ha Ferrari....*sucka*
Utbyggnadsplaner börjar ta fart. Huset ska bli stort, lagom stort! Hatar ytor som man inte utnyttjar. Jag pratar kakel (missnöjd som fan med det vi har) Det pratas nya tapeter, Vi pratar resa, vi pratar bröstimplantat....:) haha!!! Vi pratar barn!?!? Jag har börjat träna på allvar! Skall komma tillrätta med min sömn och min trötthet! Vi pratar världens bästa 2010!!!

man mår som man förtjänar...

är det så??

mitt år...

det var när Filippa föddes. Efter hon kom till världen har varenda dag varit MIN dag!

älska


staplar

  • Nu har jag lärt mig
  • att stapla meningar istället
  • för att låta alltig flyta efter varandra.
  • jag är riktigt duktig jag!

Detta visste ni inte om mig...

*jag är mörkrädd. *jag bryr mig otroligt mycket om mina vänner och vill alltid hjälpa om någon mår dåligt och känner ofta liknande smärta när mina vänner mår dåligt som när jag själv gör det. *jag har haft en sjuhelvetes uppväxt vilket präglar mig mycket än idag. *jag längtar så efter att mina nya bröst ska bli verklighet. *jag ska bleka mina tänder inom kort (hos tandläkare givetvis). *jag känner mig otroligt trygg med mina vänner, dom är fantastiska. Nya som gamla och grubblar aldrig över om dom kommer att stanna eller inte. *jag ska läsa till folkhälsopedagog till hösten om jag kommer in. *jag sparar så mycket pengar jag kan för att framtiden skall vara tryggad. *jag äter inte längre godis. *jag älskar snygga välsvarvade kroppar och fascineras helt otroligt av hur vissa lyckas få till dom. *skulle kunna leva på fisk. *när jag tittar på Filippa kan jag börja gråta av lycka när som hellst. *äcklas av fötter och vill inte gärna ta på dom.

skänka pengar

http://katthemmetkompis.blogg.se/ har brunnit ner. Det gör ont i mitt hjärta och jag beslöt mig för att göra det enda rätta, nämligen skänka lite pengar. Lite kan göra så mycket. Tänk på det...

dryg?

Jag har en av världens mest ointressanta och dryga blogg! Härligt! Små korta inlägg, ointressant text och iiinga bilder, ändå har vi ny kamera. ILLA!!

vattnet tillbaks

till oss och våra grannar-perfekt!!

inge vatten...

inge vatten har vi, frööösit har de gjort. Jo nu har vi varmvatten som är hett som fasen. Våra kära grannar har inte heller något vatten att roa sig med, inte ens varmt. Mathias har kämpat som en gnu hela dagen och nu lyckats få fram det varma vattnet, i morgon återstår resten för att sen se över om vi kan fixa grannarnas hus. *sucka* samtidigt som barnen svälter i andra länder lever vi i en värld med bekvämligheter och vatten är en utav dom...

RSS 2.0