stad i ljus

Underbar låt...skrålar i högan sky. Jag har hjärtesorg. Inte bokstavligt talat, men en närstående, en som en gång räddade mitt liv...Nu ska jag försöka rädda hennes <3


Det går bra nu!

Allt känns så skumt. Mathias befinner sig i vår "lada" dag som natt. Ser honom knappt. Där snickras det för fullt.
Det skall nämligen blir färdigt nu. Här inne skall kaklet bytas och ett runt fönster ska upp vid vasken. Trösklar skall specialbeställas hos en snickare och kanten runt klinkergolvet skall också bytas.

På tomten ligger fällda träd och grenar everythere!! Poolen är beställd och kommer samma dag som vi kommer hem från Turkiet!

Jag spånar på nya matrumtstolar, groteskt sköna! Igår köptes balkonglådor att ha under fönsterna i sovrummen.
Undrar om vi kommer måla om huset i år eller om vi endast tar ramen runt fönsterna och sen tvättar fasaden. Vitt blir fort svart och dassigt. Ny ytterdörr är önskvärd, en sån i genomgående glas!! Jag har aldrig shoppat så mkt kläder i hela mitt liv som precis just nu. Bantar ner mina svälle-piller jag åt ett tag när jag var sjukskriven. Det går bra!! Kommer vara tillbaka på min tini-normalvikt för mig inom kort. Har också funderingar kring min kommande bröstoperation. Det kan bli av snarare än ni tror, men bara kanske. Pengarna flyger iväg men jag känner mig ändå så otroligt rik!! Längtar till poolen kommer och stendäcket är lagt. Ska ligga där i våra lyxigt fina solstolar i vitmålad trä och bjuda in alla mina älskade vänner. För vet ni vad!?!? Jag älskar er alla jätte mycket! Ni är fina, underbara och helt otroliga. Jag har nog aldrig haft bättre självförtroende än precis just nu, aldrig kännt mig piggare, gladade och så självsäker som precis just nu! Jag undrar om ppillerna var det bästa valet att slopa eller om jag är totalt inbillningssjuk men jag mår så fantastiskt bra. Finna inga hinder längre!! Måste även tillägga att jag fullkomligt älskar min chef och det är otroligt roligt att jobba på mitt jobb förrutom alla meningsskiljaktigheter som pågår. Det är synd...

Jag har inte mkt mer att säga än att jag längtar så till att jag ska få träffa mina två systrar som jag inte träffat på år....Vi ska sammanstråla hos pappa den 15:e maj och jag kan inte bärga mig mer. Kommer pussa dom sönder och samman för vad jag kommer ihåg var dom helt amazing!!!!


puss

high

Har kännt mig helt hög idag...Lite lustigt! Skum känsla faktiskt och jag fattar inte varför. Kan fullkornsbröd med ost ge sådana biverkningar?

mmmmmmmmm


om..

...allt blir som tänkts blir vi med pool till sommaren. Ja en riktig pool vill säga :)

spenatsoppa

mumma, Filippa åt som en hel häst!!! Har varit ute och strosat en timme i finfina vädret också! Är glad idag!! Känner mig målmedveten och inte lika vilsen längre. Tack Johanna för tippset!! Tror det är en bra idé och rensa kroppen från alla dessa gifter. Börja om på ny kula och se om det blir ngn god förrändring!

Kram

påsk-ägg! Hur många tror ni jag får?? :)

Wihoo nu är det påsk. Härligt! Är bortbjudna gånger 2. På måndag kommer bästa Ullis med bästa Pontus, längesen nu! Saknar dom båda så. Underbara människor!! :)

Om ni missat Def leppard, så youtuba dom eller spotifya dom, underbar musik!! Hysteria är en bra låt som ett ex.

over aand aaaaaout! ;)

RSS 2.0