orkeslös

bloggpaus

löp

Löpträning. Vad säger ni om detta? Har införskattat mig ett bälte man sätter runt midjan där vattenflaskorna sitter ordentligt fast. Jag ska som ni kanske fattar börja löpträna! Jag tränar på gym 2 ggr i veckan. Det är kanon!
Har utvecklats en hel del. Kör först crosstrainern 10minuter för uppvärmningens skull sen öser jag vikter. Men nu känns det som att jag måste få in konditionen någonstans. Ska cykla en dag i veckan till jobbet mitt men det räcker för fasen inte!!! Så löpträning två ggr/vecka blir nog bra. Vill liksom inte överdriva...


  • ROTATIONS TRÄNARE: då, 13kg. Nu 23kg
  • BRÖSTPRESS: då, 2.5kg. Nu 5kg (jättesvag i armarna)
  • RYGGTRÄNARE: då, 23kg. Nu 36kg.
  • BUKMUSKELTRÄNARE: då, 15kg. Nu 25kg
  • LIGGANDE BENPRESS: då, 30kg. Nu 40kg
  • DIPS: då 40kg, Nu 50kg
  • PULLDOWN: då 40kg nu 50kg


Har tränat i någon månads tid med långt uppehåll vid vidrig förkylning! "då" betyder då jag startade min träning. Nu någon månad senare har jag kommit en bit på vägen. Skoj att se faktiskt!!! :)

Mitt tips: börja träna :)



giftermål!

Vi har fina vänner som ska gifta sig. Ett par stycken...Nu smittar det tydligen. Finns fler som börjar prata giftermål här ;)

Tänt var de här!!

Tänt var de här i vårt hus, ja Kristianstad är idag gråare än gråast, brrrr. Hatar det, blir så nedstämd och orkeslös. Borde göra ngt men orkar verkligen INTE! Tur att jag har en dotter som kan roa sig själv. Nej men usch, kanske skulle dra ut och handla iaf!? Njaaaaaääää skiter nog i det. Skall jobba kl 17.00 Så härligt när alla andra är lediga! ;)


Jag vill ha!

Jag vill ha en Hyundai coupe. En liten sportbil. Får jag det?? Nu står det en Renault Megane med sportpaket parkerad utanför. Men jag vill ha en Hyundai coupe som sagt!

ny biiiil!

wihooooooooo ny bil!!

Tivoliparken

Japp där har vi spenderat en del tid idag med att mata ankor. Trevlans! Vi är alla friska o krya äääntligen. Filippa kräktes i dagarna två så dagis har varit uteslutet och man har klättrat på väggarna och svurit över all tvätt. Nåja, är inte på mitt bästa humör. Tycker det är lite småtråkigt faktiskt. Att jag sen bara kutar upp i vikt gör mig inte  gladare och sen att jag vill äta precis allt........FAN säger jag bara!!! Ngt är fel...

helvetes bloggjävel!!

allt försvinner ju bara!

jag är lite som pippi har jag kommit på!

Kommer ni ihåg "pippi går på kalas" !??? Jag är helt med henne! Det är mycket roligare när folket rör på sig samtidigt som dom äter kakor" :)


bakis

Gör en lång historia kort. Skrev ett kanon-inlägg som försvann. Igår var de fest!!! Trevliga människor, kul o dricka lite med Ullis, var på gymnasiet sist. Ett par år äldre men lika roliga ;) Nej jag vet inte, kör alltid en massa cp skämt när jag e full, vet liksom inte vart de kommer ifrån, men skrattar gott gör jag åt dem (fint o skratta åt sina egna skämt) Stack hem innan utgång, så trött!!! Fixar inte o sitta 5 timmar i sträck och bara pimpla. Det måste minglas, snackas, knytas kontaker, dansas, pussas och kramas osv... Jag är inte den där som gillar drickan i sig, jag njuter inte av den, den skall bara ner. Jag kom liksom på igår, vaknade ur min slutna rosenknopp. I need more, I need party!! Håll i gång! Inget ont om lugna tjejfester-mina vänner är guld!!!!!!!!!!! Min kropp fixar inte det lugna bara :( DAMP???
Bara och inse, bättre sent än aldrig. Har liksom inte funnit min plats efter att jag fått barn. Inte hittat den rätta feelingen. Jag försvann någonstans på vägen.

En instickare är att jag somnar nästan vid middagen om vi har folk över och det skall sittas och drickas bara! Jag vill liksom att dom skall gå senast kl 23.00, sen är de sleepy-time för mig!


Pratade med min kära make precis, han känner mig väl han. Han skrattade gott och berättade att han igår sagt till sin bror: Nu ringer Malin snart, nu vill hon att de händer ngt. Nu skall hon leta partaj. Ja han vet ju hur jag är, synd han inte sagt åt mig tidigare. Då kunde vi fixat partaj på Malin-vis. Hade säkert ingen blivit arg för men vet man inte vad som är fel då är de svårt o fixa till!! Så nästa gång ligger det på min lott!!

Förstår ni mig därute??? Är det bara jag som blir avtrubbad och får gå hem o lägga mig??? :(

skrev långt inlägg men allt försvann!!

piss är va de är!!!!!!!!!!

PRESENT FR VERONICA OCH GUSTAV!


Dessa ska Filippa slita på i vår, underbara-inte sant????

Efter ett långt inlägg som raderas.......

FAAAAAAAAAAAAAAN!!! HATAR ÄR DE HÄNDER!!!!! LÅNGT INLÄGG SOM FÖSVINNER! VEM SKA JAG SLÅ PÅ??????

RSS 2.0