såja, back in business!

Efter en helvetesvecka är vi tillbaka sakta men säkert igen... FY F*N för sjukdomar när dom är som värst. Vi har inte sett mer än våra vita väggar här hemma nu i allt för många dagar. MEEEEN idag ska vi till Johanna och Bianca och tragga lite strunt. I morgon kommer V och G till k-town! Blir restaurang och mkt tragg och umgås att ta igen <3 Ska idag sätta mig och skriva deras "bröllopsgrejs" vi blev ombedda att göra, svara på lite frågor och sånt...*skoj* Vet inte vad dom ska ha det till egentligen *funderar* Vad ska ni ha det till Veronica??!!! :)

kramar


fykisar är vi allihopa...

Host host, snörvel, aj min hals. Åh mina ögon klibbar igen. Aj mina öron, aj mitt ben osv...
Gumman har öroninflammation och ögoninflammation, feber... Jag har piss ont i min hals. Ja man är sig själv närmst och fy va pissigt de är o va krasslig!! Mest synd är de om gumman!! Dagens + är iallafall att vågen pekar neråt igen... Jag är ingen 60kiloare, jag är en max 57kiloare. Där är jag i mitt livs form eller nja hellst runt 54-55kg men what a fuck! Älskar man godis så gör man...!!

favorit i repris!

Nu är äntligen resan beställd. Blir turkiet igen...  *nice*

3kg+ på fem dagar, fuck!

Har fått en sorts medicin, en jävligt skum medicin. JAG äter som ett vrak och känner inga tecken som hellst på mättnad förrän det är för sent...FUCK! 3kg + visar vågen 5 dagar efter jag började med detta skit. Nåväl idag börjar jag räkna points eller what ever. Ska även masa mig till träningen seeeeeeeeeeen!!!!!! kram


Allting går i slowmotion...

Ja, det känns som om jag befinner mig i en värld där allt går i slowmotion...Det känns egendomligt! Nåväl, snart kommer städerskan och jag och Filippa ska fly fältet. Tror vi sticker till ngn leksaksaffär och köper ngt kul. Jag suktar även efter nya converse, tror jag ska slå till idag. Blir nog enkla vita, så matchar det snyggt till den röda vårjackan som också skall inhandlas. Igår var de kalas, fjärde kalaset tror jag de var. Skoj! Filippa fick fina presenster såklart och idag springer hon runder i den fina klänningen och givetvis barbisen i handen. *Nytt är spännande och roligt* Om jag kanske skulle måla lite mascara och kolla resor på allvar. Vi ska ju resa någonstans fortast möjligt. Behöver komma iväg. kramen

Total koncentration...



Vilken stämning va?? Levande ljus och filmtajm på datorn. Givetvis med lurar så man inte stör mamma och pappa!!! :)

I wanna be faaaaaamous!!



Visst är jag het??? Syns de att jag börjat träna?? Ni ska få se min häck sen, hård som sten ska den bli ;)

lilla liten <3


blir sentimental....

http://www.youtube.com/watch?v=Mr3vDnIxde4

De här med bilder...

Tänkte börja lägga in lite fina bilder MEN jag hittar inte sladden! Ja de var det liksom! Kommer aldrig bli stjärnbloggare.

Shopping på schemat

Idag har jag shoppat mig lycklig. Hittade en hel del fint på slutrean!!?!! Var inte ett dugg meningen egentligen, men men...Annars är jag lite confused över mig själv. Ja, mer än så säger jag nog inte.
Ska höra om Mathias kan pilla lite på min axel nu, är lite öm efter träningen :(

Filippa 3 fantastiska år!!!!!!!!! HURRAAAAAAAA!!!

Hurrra tjejen, hurrraaaa!!!!!!!!!!!!!

I morgon fyller jag vuxen!!!! wihoooooooooooo, 27 sletna år!! :)

GRATTIS I FÖRSKOTT MALIN!!!

Stormen har lagt sig, jag har pms och var jävligt orättvis!

Valde därför att ta bort inlägget. Dumma mig! Ja, ibland få man inse fakta och köpa en halvtaskig förklaring! Vi är inte mer än människor- what so ever.

baka baka liten kaka!

Vi har bakat sockerkaka. Jag och min älskade lilla ballerina-tjej!! Shit man är på helspänn. Vänder man ryggen till så kastas det i vilt främmande, konstiga grejjer i smeten! Jag ryter som ett lejon för att det inte ska hända, wraaaooooooooooooooooo!!!!!!!! Om en stund kommer Nellie, Marinana och Viggo. Då blir de fika-tajm!!


har ni tänkt på vilken snygg bloggdesign jag har??

HAHA!! Shit, hade fete-ångest igår, kom på eftermiddagen, var helt deprimerad. PMS, jag svär. bara några dagar kvar till det shitet. Men brukar inte känna av det så. Aja. Tryckte iaf i mig godis tills jag mådde illa. Sen la jag mig tidigt. Har sovit hyffsat i natt, ränt på dass 1 gång. Tio poäng till mig! Drömt massor! Usch kan och ids inte berätta en bråkdel. Lite hysh hysh, men det var lite old-times-feelings. I söndags var vi på barn-kalas. Det var super!!! Grabbarna bus fyllde 1 och 2 år!! Alltid skoj att komma dit! Ses inte så jätte ofta men det får vi kanske ändra på!!!!?!!!! :)

RSS 2.0